Juleaften 2017


Så blev det den 24. December, dagen som drengene med længsel har ventet på :)

Alt i alt en dejlig dag.... vi skulle først være hos mor og Peter kl. 16, så efter vi havde været nede og spise af hotellets dejlige morgenbuffet, havde vi god tid til at slappe af og gøre os klar. Dejligt :)

Aftenen forløb stille og roligt med masser af god mad og slik. Ungerne var spændte, men måtte vente på at det blev gavetid efter julemåltidet og desserten. Alexander var så heldig at få den ene mandelgave (der var nemlig hele to ;) )

Efter maden blev der sunget og danset om juletræ, og så blev det tid til det store gaveræs... og der var MANGE gaver... vi forældre var dog mest spændt på reaktionen når vores tre drenge åbnede gaverne fra os. Lige præcis i år var det blevet muligt for os at indfri deres højeste ønske, nemlig en PS 4 pro..... og de blev modtaget med passende jubel og glæde :D Det skal dog nævnes at de blev, og er glade for ALLE deres gaver !

Efter en masse snak og hygge efter gaveræset var overstået blev det tid til at smutte tilbage på hotellet, da Adrian var MEGET træt ... han nåede også kun ud i bilen før han sov, og måtte vækkes da vi skulle ind på hotellet. Igen nåede han kun lige op og sætte sig på sengen før han dejsede om.

Dejlig dag, men nøj, hvor vi alle var trætte da vi nåede hotellet :)

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now